BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

Hawking (2013)

Datum: 18.06.2015.  |  Kategorija / Rubrika: Ljudi, Biografski, Zivot, Znanstveni doku.

Hawking_2013_Opis: Hawking je izvanredna priča najpoznatijeg znanstvenika na planeti, ispričana po prvi put njegovim vlastitim i riječima onih koji su mu najbliži. Dobivši poseban i jedinstven pristup Hawkingovom privatnom životu, ovo je intimno i dirljivo putovanje u Stephenov svijet prošlosti i sadašnjosti. Inspirativni portret kultnog lika, dokumentarni film Hawking se dotiče njegovog nevjerojatnog osobnog puta, od postignuća u djetinjstvu, do doktorskog genija te dijagnoze bolesti motorike živaca i pretpostavke da mu preostaje samo dvije godine života. Unatoč tome što mu je stalna prijetnja smrti svakodnevna pratilja, Hawking uspijeva napraviti mnoga izvanredna znanstvena otkrića i uzdiže se do slave i statusa super-zvijezde. Hawking je izvanredan čovjek, a ovo je jedan izuzetan dokumentarni film.

Režija: Stephen Finnigan
Scenarij: Ben Bowie, Stephen Finnigan
Uloge: Stephen Hawking, Buzz Aldrin, Gordon Berry
Jezik: Engleski
Titlovi: Bosanski
Trajanje: 1h i 28 min

Hawking (2013) HD NAJAVA

Noviji - Zeitgeist – Duh vremena »
« Stariji - Sicko “Bolesno” (2007)

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Ronaldo (2015)

Sniman više od 14 mjeseci sa potpunim pristupom, ovo je dokumentarni...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 84 zahtjeva u 0,495 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.