BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

Island of Lemurs: Madagascar (2014)

Datum: 19.07.2016.  |  Kategorija / Rubrika: Priroda / Zemlja, Zivotinjski Svijet

island_of_lemurs_madagascarNaziv: Island of Lemurs: Madagascar (2014)
Žanr: dokumentarac, avantura, životinje
Produkcija: IMAX
Režija: David Douglas
Uloge: Patricia Wright, Morgan Freeman, Hantanirina Rasamimanana
Jezik: engleski
Titlovi: srpski
Trajanje: 39 min
Kvaliteta: HD
IMDb

A documentary that follows Dr. Patricia C. Wright’s mission to help lemurs, the highly evolved creatures who arrived on Madagascar millions of years ago as castaways but are now highly endangered.

Film je napravljen kao dokumentarac u kojem narator Morgan Freeman-a priča o uzbudljivom životu lemura na Madagaskaru. Jedan pogled na trejler natjerati će Vas da se zaljubite u ovaj film, pogotovo ako ste ljubitelj ovih preslatkih životinja. Priča prati Dr. Patriciu Wright na putovanju u kome ona pokušava pomoći lemurima čiji su životi često ugroženi. Cilj ovog filma je da nas educira o njima ali i da privuče pažnju na probleme koji ih ugrožavaju. Tako saznajemo mnoge stvari o ovim prelijepim bićima kao na primjer da su lemuri jedni od naših najstarijih predaka koji su se u Africi pojavili prije nekoliko miliona godina, i koji su sasvim slučajno emigrirali na Madagaskar, kao i da su u žene “glava kuće” kada se radi o obiteljskim ulogama.

NAJAVA / TREJLER DOKUMENTARNOG FILMA

Noviji - Nikola Tesla: Najveci um svih vremena »
« Stariji - Diving Into the Unknown (2016)

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Svemir: Solarna Eksplozija

Znanstvenici u dokumentarcu istražuju efekte solarnog fenomena, poput sunčevih pjega i...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2011-2019.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 84 zahtjeva u 0,309 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.