BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

Zeitgeist 2 – Addendum

Datum: 20.06.2015.  |  Kategorija / Rubrika: Te. Zavjere i Obmane

Zeitgeist: Addendum, je dokumentarac iz 2008 godine. Dokumentarni film je producirao i režirao Peter Joseph, to je nastavak filma Zeitgeist 2007. Zeitgeist: Addendum je je popraćen sa nastavkom u 2011 dokumentarnim filmom Zeitgeist:. Moving Forward

Dokumentarni film počinje i završava sa isječcima iz govora Jiddi Krishnamurti. Ostatak filma pripovijeda Peter Joseph te je podijeljen u četiri dijela.

Film se bavi društvenim sistemom baziranim na resursima i tehnologiji, a koji bi trebao zamijeniti postojeći monetarni sistem. Dokumentarni film ukazuje na istinski izvor nestabilnosti i problem na našoj planeti – novac, odnosno monetarni sistem koji prouzrokuje ratove, siromaštvo i kriminal na cijelom svijetu. Ovaj film bi trebao pogledati svatko svijetu, jer stvarno otvara oči i produbljuje svijest pa čak i ako gledatelj ne vjeruje u sve teorije prikazane u filmu.

LINK NA IMDB Ocjenu i kritike: IMDB

PREVEDENO >>> Pogledaj
(Treba malo pričekati da se pojavi video)
Kada se otvori video odaberite na playeru titl – Croatian (100%)

Noviji - BBC Rome’s Invisible City (2014) »
« Stariji - Zeitgeist – Duh vremena

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Djeca potrosaci: Komercijalizacija djetinjstva

Dokumentarni film o tome čemu su danas djeca izložena u Americi....

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2011-2019.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 76 zahtjeva u 0,296 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.