BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

VRIJEME OBMANE – Pali Andjeli i Novi svjetski poredak

Datum: 20.04.2015.  |  Kategorija / Rubrika: Te. Zavjere i Obmane

Ovaj film se osvrće na djelovanje “Novog svjetskog poretka,” i teorije tajnih društava, drevne misteriozne religije, fenomen vanzemaljaca i druge aspekte drevnih planova koji se odvijaju pred našim očima. Film će sagledati stvari kroz prizmu biblijskih spisa i pokazati da biblijska proročanstva najbolje objašnjavaju tko stoji iza “Novog svjetskog poretka” i zašto je to tako.

Opis: Postoji li povezanost između NLO-a, izvanzemaljskih otmica, kanaliziranja duhova, demonske zaposjednutosti, “New Age” pokreta, NWO-a, tajnih društava i satanizma? Ispituje se zašto novi svjetski poredak i globalna elita neumorno radi na oformljivanju svjetske vlade i od koga u tom pogledu dobijaju instrukcije. Biblijski pogled na povijest “Palih Anđela” i njihovu povezanost s novim svjetskim poretkom i “New Age” pokretom. Pokrivene su teme Pad čovječanstva, pretpotopni svijet kao Atlantida, prodiranje “New Age” pokreta preko teozofije, “Pali Anđeli” i njihovo porijeklo ubacivanja “sjemena” u društvo, NLO-i, izvanzemaljci i slučajevi otmice, demonska posjednutost, kanaliziranje i mnogo toga. Sve ove stvari su objašnjene i predviđene u Bibliji…

Naziv originala: Age of Deceit: Fallen Angels and New World Order
Redatelj: Gonzo Shimura
Jezik: Engleski
Titlovi: Hrvatski
Trajanje: 2h i 30 min

Noviji - Pravda i savjest – Max Igan »
« Stariji - NASA dokument o depopulaciji ljudi

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
ANCIENT ALIENS S06

Iz produkcije Promethus Entertainmenta stiže nam ova dokumentarna serija koja, uz...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 86 zahtjeva u 0,342 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.