BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

Skrivena Vlada

Datum: 07.11.2012.  |  Kategorija / Rubrika: Geopolitika, Te. Zavjere i Obmane

Opis: Dokumentarni film Skrivena vlada ili Vlada u Sjeni (“Shadow Government”) Grant Jeffrey-a, govori o tome kako postoji neka organizacija izvan dometa običnog čovjeka i institucija država koja vuče sve konce. Ovdje se može čuti da je plan za novo doba tj. Novi Svjetski Poredak na sceni i da se ostvaruje polako ali sigurno. Prvo je nametnuta ideja svijetu Američkog sna, a potom po uzoru kopiran svuda, ali kroz koju su progurane mnoge sumnjive odredbe za ugrožavanje privatnosti pojedinca. Po rječima naratora, krajnji cilj jeste čvrsta kontrola društva, bez pobuna, sa kontroliranim i upravljanim potrebama. Postavlja se pitanje: Je li slika društva poput onog u filmu Igre Gladi (The Hunger Games) ono što nas čeka ako se pobunimo – geto i rezervati??

Jezik: Engleski
Titlovi: Srpski
Trajanje: 1h i 27min

DOKUMENTARNI FILM SA TITLOVIMA

Noviji - Katastrofe koje su uzrokovali ljudi (2011) »
« Stariji - Ronaldinho: Nogometni velikan

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Naked Science: Alien Contact

Američka dokumentarna serija koja se bavi raznim temama vezanima za znanost...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 78 zahtjeva u 0,309 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.