BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

Rupe u nebu? H.A.A.R.P. i Napredna Teslina Tehnologija

Datum: 03.09.2012.  |  Kategorija / Rubrika: Te. Zavjere i Obmane, Tehnologija

Opis: Ovaj kratki dokumentarac istražuje kontroverzni vojni projekt koji se bazira na tehnologiji Nikole Tesle. Može li HAARP utjecati na raspoloženje ljudi, biti korišten za pranje mozga, kontrolu uma, izazivanje potresa, kao super jak radarski signal, za stvaranje supermunja, megatsunamija, tornada i manipulacije meteoroloških uvjeta, stvaranje superholograma … Primarni cilj projekta HAARP, barem na papiru, bio je da američkoj mornarici omogući sigurnu komunikaciju s podmornicama na svim krajevima planete..

Naziv originala: Holes in Heaven? H.A.A.R.P. and Advances in Tesla Technology
Jezik: Engleski
Titlovi: Da (hrvatski)
Trajanje: 50 min

DOKUMENTARNI FILM SA TITLOVIMA

Noviji - Discovery Channel – Ukleta kuca (A Haunting) »
« Stariji - Razotkrivene tajne Machu Picchua

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Take One – Swedish House Mafia

Dokumentarni film online sa titlovima | Sweedish House Mafia (2010)

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2011-2019.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 74 zahtjeva u 0,377 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.