BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

Istina o 11. rujnu – napad na WTC

Datum: 30.01.2012.  |  Kategorija / Rubrika: Te. Zavjere i Obmane

Materijal koji ćete gledati je besplatni dokumentarni online film scenarista i redatelja Dylana Averya, u produkciji s Korey Rowom i istražiteljem Jasonom Barmasom. Film prikazuje teoriju zavjere o 11. septembru. Teorija koju predstavljaju govori o već poznatoj činjenici da je napad na WTC bilo djelo vlade SAD-a, a ne terorista. U nastojanju da film sadrži što više točnijih informacija o događaju pokrenute su mnoge nezavisne istrage o 9/11. Ovaj dokumentarni film vam donosi još neviđene scene i intervjue s vatrogascima i svjedocima koji su prvi došli na mjesto događaja. Također donosi i izjave drugih svjedoka i zaposlenih ljudi koji su bili na mjestu događaja i začuli sekundarne eksplozije na nižim katovima zgrade nakon udara aviona. Za neke teorija zavjere, za neke velika prevara ubačena u isplanirani scenarij. Ne morate podržati nijedno mišljenje, činjenice govore same za sebe.

treci-toranj

Noviji - Razotkrivanje: Andjeli i demoni »
« Stariji - Okultizam Treceg Rajha

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Jelena Rozga – Hodam na prstima (dokumentarac)

Dokumentarac "Hodam na prstima" o uspjehu Jelene Rozge, prati Jeleninu karijeru...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 81 zahtjeva u 0,306 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.