BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

HAARP – Tko upravlja vremenom?

Datum: 20.09.2015.  |  Kategorija / Rubrika: Misterije, Priroda / Zemlja, Te. Zavjere i Obmane

rsz_haarp-posterEmisija “Pogled” sa Viktorom Orlom (ATV-Odesa)
“HAARP- Tko upravlja vremenom?”

ХААРП – Кто руководит погодой? (19.03.2011)

“Hajde da pričamo o vremenu ili točnije – o razlozima za iznenadnu promjenu vremena. Klimatske anomalije u posljednjih nekoliko godina: što se događa? Priroda se sveti čovječanstvu za grijehe, ili je čovjek počeo igrati opasnu igru sa prirodom? Možda je netko preuzeo ulogu Stvoritelja i odlučio eksperimentirati sa cijelom planetom?”

Dok smo mi zauzeti svojom sujetom i smatramo je glavnom u našem životu, na Zemlji se događa nešto mnogo značajnije – nešto na što nismo imali vremena obratiti pažnju. Dozvolili smo da se dogodi, to što nije trebalo i sada žanjemo plodove. Potresi, tsunamiji, prirodne katastrofe, poplave, suše – je li moguće da su neki posljedica HAARP sistema?

Tvorac HAARP-a Dr Bernard Eastlund objašnjava: “Jonosfera je naelektrizirani zračni sloj koji štiti našu planetu od svemirske radijacije. Da nije jonosfere, sve živo na planeti bi bilo spaljeno za nekoliko minuta. Svaki “pucanj” antenskog sistema HAARP, djelimično uništava jonosferu. HAARP je sposoban uništavati neprijateljske rakete, stvarati interferenciju zemaljske radio elektronske opreme, izazvati klimatske anomalije, mijenjati klimu, i na kraju potisniti jonosferu dalje u Svemir, a reflektirani zrak može izazvati potrese, tsunamije, i aktivirati vulkane.”

Sistem HAARP-a navodno može i utjecati na ljudsku psihu.

HAARP – High Frequency Active Auroral Research Program

The High Frequency Active Auroral Research Program was an ionospheric research program jointly funded by the U.S. Air Force, the U.S. Navy, the University of Alaska, and the Defense Advanced Research Projects Agency. Wikipedia

Izvor: Youtube
bebamur2

Noviji - God Loves Uganda (2013) »
« Stariji - Hrana je bitna (Food Matters)

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Michael Jordan to the Max [HD]

Opis: Dokumentarni film "Michael Jordan to the Max" je američki dokumentarac...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 84 zahtjeva u 0,327 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.