BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

Four Horsemen “Cetiri jahaca” (2012)

Datum: 11.07.2014.  |  Kategorija / Rubrika: Geopolitika, Te. Zavjere i Obmane

Film “Četiri jahača” bavi se, između ostalog, time kako se “proizvodi” novac – nakon što je sedamdesetih ukinut zlatni standard, to jest razmjenjivost dolara sa zlatom, zbog čega je novac postao doslovno papirnat..

Four_Horsemen_interv

Četiri jahača je neovisni dugometražni dokumentarac koji podiže poklopac sa toga kako svijet stvarno funkcionira. 23 međunarodna mislioca, vladina savjetnika i Wall Street zaposlenika su “razbila” svoju šutnju i objasnili kako uspostaviti moralno i jednostavno društvo. Četiri jahača je film slobodan od mainstream medijske propagande – Film ne blati bankare, ne kritizira političare ili uključuje teorije zavjere.

Režija: Ross Ashcroft
Scenarij: Ross Ashcroft, Dominic Frisby
Uloge: Noam Chomsky, Herman Daly, Joseph Stiglitz
IMDb: Link na IMDb
Trajanje: 1h i 39min

Noviji - Planet Dinosaur: Ultimate Killers (2012) »
« Stariji - Iluminati i Nova Atlantida

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Peta dimenzija

Završava li život smrću? Ili duša luta od tijela do tijela?...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 84 zahtjeva u 0,499 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.