BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

Alex Jones – Eugenika

Datum: 05.11.2014.  |  Kategorija / Rubrika: Te. Zavjere i Obmane

Alex Jones Tv (Sunday Edition) – Obama’s Mad Science Advisor Calls For Forced Eugenics Program

Obamin savjetnik za znanost John P. Holdren zagovara formiranje “planetarnog režima” koji će koristiti “globalnu policijsku snagu” za provođenje mjera populacijske totalitarne kontrole, uključujući prisilne pobačaje, programe masovne sterilizacije provedenih putem hrane, vode i zraka, kao i ugradnju obveznih tjelesnih implantata koji će spriječiti parove da imaju djecu, i sve to kako bi se konačno riješili 90% “beskorisnih izjelica” i uveli sotonski svjetski poredak.

Alex Jones Tv (Sunday Edition), 11-07-2009.

Eugenika Izvor: Wikipedia
Eugenika je program za poboljšanje ljudske vrste i to tako što bi trebalo sprečiti „inferiorne ljude“ da imaju decu (negativna eugenika) i podsticati one „superiorne“ da se što više razmnožavaju (pozitivna eugenika). Pojam je nastao iz dve grčke reči (eu- i genos) što bi u bukvalnom prevodu značilo “dobri geni”. Prema ideji eugenike, ljudski progres je ugrožen širenjem gena (kroz reprodukciju) siromašnih, slabih i bolesnih koji bi trebali biti eliminisani prirodnom selekcijom. Eugenika, se može još definisati i kao “primena zakona nasleđivanja radi poboljšanja fizičkih i psihičkih karakteristika živih bića, a posebno ljudi.”


Zlo će trijumfovati, ako dobri ljudi ne čine ništa – ZATO POKRENIMO SE I ČINIMO

by Robert Dorčić
Youtube
DokumentarniFilmovi.net
Titlovi.com
anonymous

Noviji - THE BLUE CAGE (Modri kavez) »
« Stariji - Novi svjetski poredak – Iz usta njegovih kreatora

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Island of Lemurs: Madagascar (2014)

Film je napravljen kao dokumentarac u kojem narator Morgan-a Freeman-a priča...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 81 zahtjeva u 1,343 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.