BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

Uvjeti korištenja

Opis stranice i sadržaja

Web stranica (portal) DokumentarniFilmovi.NET trenutno pruža najveći izbor besplatnih online dokumentarnih filmova sa titlovima i sinkroniziranih dokumentaraca na internetu. Kako nam posjete preko tražilica donose najviše posjetitelja, stranica je vrhunski optimizirana i držimo prvo mjesto na Google-u za najtraženije pojmove: "dokumentarni filmovi" i "dokumentarci", kao i za većinu vezanih pojmova. Trenutno je na stranici objavljeno blizu 400 dokumentaraca i taj broj stalno raste zahvaljući konstantnom razvoju i radu na stranici. Trudimo se da nam svi dokumentarci rade i zahvaljući našim članovima, korisnicima i timu, održavamo stare i novo dodane dokumentarce. Sav sadržaj na stranici je javan i besplatan te ga nastojimo takvim i ostaviti ubuduće. Uživajte i ugodno vrijeme na stranici želi Vam ekipa DokumentarniFilmovi.NET.

Obveze korisnika pri korištenju stranice

DokumentarniFilmovi.NET ne kontrolira sadržaj koji razmjenjuju posjetitelji te ne može jamčiti točnost, porijeklo ili kvalitetu takvog sadržaja.

DokumentarniFilmovi.NET neće ni na koji način biti odgovorna za materijalni ili nematerijalni gubitak ili štetu nastalu korištenjem portala i usluga.

Radi osiguranja slobodnog i neometanog korištenja portala i usluga, ovi postupci su neprihvatljivi i strogo zabranjeni:

Objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaj koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način.

Objavljivanje, slanje, razmjena i prenošenje informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima.

Lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe, manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja koji se objavljuje ili šalje putem usluga.

Objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom, objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, kao što su promotivni materijali, reklamne poruke, "spam", lančana pisma, promotivni i reklamni materijali koji sadrže lažne informacije, zavaravajući navode ili tvrdnje.

Svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme,

Prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih korisnika.

DokumentarniFilmovi.NET zadržava pravo na temelju vlastite procjene i bez prethodne obavijesti ukloniti sadržaj koji smatra neprikladnim ili koji nije u skladu s ovim Uvjetima korištenja.

DokumentarniFilmovi.NET zadržava pravo ukidanja korisničkog računa bez prethodne najave u slučaju nedopuštenog korištenja, odnosno kršenja ovih Uvjeta korištenja.

Prihvaćanjem ovih Uvjeta korištenja korisnik prihvaća i suglasan je da će Usluge i Portali uključivati reklame, raznorazne obavijesti, poruke administratora i slične poruke.

Autorska prava

Sve video datoteke su preuzete sa stranica sa video zapisima poput youtube.com, vimeo.com ili video.google.com i sličnih stranica i podliježu autorskoj odgovornosti njihovih vlasnika. Mi i naši posjetioci ih samo pronalazimo, dodajemo u našu bazu podataka i "streamujemo" u našem flash playeru sa titlovima.

Sadržaj na stranici zaštićen je autorskim pravima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja moguće je samo uz prethodnu dozvolu DokumentarniFilmovi.NET ili vlasnika sadržaja.

Ako korisnik ili netko drugi smatra da je došlo do povrede autorskih prava na video, o tome je dužan obavijestiti autora video datoteke sa internacionalnih video servisa, koju smo mi preuzeli tj. "embedali" i "streamujemo" ih kao što može bilo koji korisnik.

Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na stranici, o tome je dužan izvijestiti DokumentarniFilmovi.NET koristeći kontakt stranicu.

Registracija korisnika i posjetitelja portala

Registracijom korisnik dobiva podatke o svom korisničkom računu – korisničko ime i lozinku, kojom se prijavljuje na stranicu.

Osobni podaci korisnika poput e-mail adrese ili lozinke pohranjeni su na serveru u našoj zaštićenoj bazi podataka.

Pristup računu i lozinkama nije dopušten niti vidljiv korisnicima, našem timu ni administratorima.

Korisnik je dužan čuvati podatke o korisničkom računu, te je u potpunosti odgovoran za svu štetu nastalu neautoriziranim korištenjem svog korisničkog računa.

Završetkom registracije korisnik prihvaća odgovornost za sve aktivnosti uzrokovane uporabom Usluga.

DokumentarniFilmovi.NET nema pristup korisničkim lozinkama. Radi identifikacije prilikom pružanja pomoći korisnicima, DokumentarniFilmovi.NET može zatražiti e-mail adresu korisnika.

Pomoć i podrška

DokumentarniFilmovi.NET korisnicima stranice ne pruža telefonsku podršku.

Pomoć i podrška dostupni su isključivo preko e-mail adrese ([email protected]), kontakt stranice ili kontakta preko Facebook inbox-a nakon što postanete naš fan.

Ako postoji greška na nekoj pod-stranici (npr. nema videa, nema titlova ili nešto drugo) ili imate neki prijedlog ili kritiku, također nas možete kontaktirati preko forme koja se nalazi na desnoj strani svake stranice.

Zaštita privatnosti i tajnost podataka

DokumentarniFilmovi.NET poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja stranice. Svi podaci iz procesa registracije te ostali podaci o korisniku koriste se isključivo u svrhu za koju su prikupljenim, poput liste članova.

Linkovi na druge web-stranice

Neki od linkova na stranici DokumentarniFilmovi.NET vode na web-stranice i usluge koji nisu u vlasništvu niti pod kontrolom DokumentarniFilmovi.NET. DokumentarniFilmovi.NET nije odgovorna za sadržaj tih stranica.

Promjene sadržaja portala

DokumentarniFilmovi.NET zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja na portalu bez obaveze prethodne najave. DokumentarniFilmovi.NET nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Promjene Uvjeta korištenja

DokumentarniFilmovi.NET zadržava pravo promjene Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovorna za moguće posljedice koje su proizašle iz takvih promjena. Promjene stupaju na snagu trenutno nakon objavljiva.

DMCA Notice

DMCA info stranicu možete otvoriti i pročitati ovdje.


bbc bbc dokumentarci documentary dokumentarac dokumentarci dokumentarci online dokumentarni Dokumentarni Film epizode film geopolitika gledaj HD HD dokumentarci ljudi misterije nacionalna geografija national geographic novi dokumentarci online online dokumentarci povijesni povijest prevedeno Priroda rat ratni sa prevodom sa prijevodom sa titlom Sa titlovima Sinkronizirani dokumentarci sinkronizirano titlovano zavjere zemlja zivot zivotinje znanost
Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2011-2019.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 73 zahtjeva u 0,399 sekundi.
Disclaimer: DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori, moderatori i posjetitelji nisu odgovorni za besplatno pregledavanje.