BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

Winter on Fire (2015)

Datum: 26.02.2016.  |  Kategorija / Rubrika: Geopolitika, Ratni doku.

poster-winter2Winter On Fire (2015)
aka Winter on Fire: Ukraine’s Fight for Freedom

Žanr: dokumentarni
Režiser: Evgeny Afineevsky
Glavne uloge: Bishop Agapit, Serhii Averchenko, Kristina Berdinskikh
Jezik: ukrajinski, ruski, engleski
Titlovi: srpski
Trajanje: 1h 42min

Radnja: Netflixov dokumentarac “Winter on Fire” vodi nas u samo žarište ukrajinske borbe za slobodu i pruža nam uvid u ono sa čime su se suočavali stanovnici Ukrajine. Evgeny Afineevsky i Den Tolmor kroz ovo ostvarenje kronološki predstavljaju događaje iz 2013. i 2014. godine kada su se studentske demonstracije, sa ciljem da se mirnim putem podrže europske integracije, pretvorile u intenzivnu nasilnu revoluciju tokom koje su okupljeni građani počeli da zahtijevaju ostavku ukrajinskog predsjednika. Ova dva filmaša u dokumentarcu razgovaraju sa protestantima, aktivistima, medicinskim radnicima i novinarima koji su čvrsto stajali u mjestu u samom žarištu krvoprolića i očaja. Kao krajnji proizvod dobili smo dokumentarni zapis o ljudima koju su za europsku budućnost svoje zemlje bili spremni dati svoje živote.

IMDb link

NAJAVA / TRAILER

Ako plejer izbaci grešku osvježite stranicu i pustite ispočetka. Možete premotavati video, a veličinu titlova mijenjate tipkama CTRL+ i CTRL- (kada je preko cijelog zaslona).

Youtube, Netflix (c), Embed VideoMega, Titlovi.com, Vojvodina.

Noviji - China: Treasures of the Jade Empire (2015) »
« Stariji - Gobeklitepe: The World’s First Temple (2010)

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Predsjednicka Knjiga Tajni

Prenose li se detalji o incidentu u Roswellu, mogućim zavjerama o...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 86 zahtjeva u 0,736 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.