BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

Lov na Hitlerove znanstvenike

Datum: 27.01.2012.  |  Kategorija / Rubrika: Povijest i Arheologija, Ratni doku.

Opis: Dan je pobjede u Europi i rat protiv Hitlera je završen. Ali, za to vrijeme se u Njemačkoj vodi drugačija bitka. Vodi se tajna utrka između Amerikanaca, Britanaca i Rusa, tko će prvi zarobiti ili oteti najbolje njemačke znanstvenike. Počela je u završnim mjesecima Drugog svjetskog rata i trajala tokom pobjede u Europi, sve do Hiroshime i pobjede nad Japanom. Ovo je napeta priča o posebnim jedinicama vojnika i naučnika, koji su po razorenoj Njemačkoj tragali za nacističkim znanstvenicima i njihovim tajnama.

Trajanje filma:  47 min || Titlovi:  Srpsko-Hrvatski

DOKUMENTARNI FILM ONLINE SA TITLOVIMA

besplatno gledanje dokumentarca online

Noviji - Svijet bez Raka »
« Stariji - Cro Cop Story

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
What If Cannabis Cured Cancer (2010)

Vrlo dobar, profesionalan i revolucionaran dokumentarni film o medicinskim svojstvima kanabisa....

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2011-2019.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 72 zahtjeva u 0,760 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.