BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

Jedinica (crvene beretke)

Datum: 23.10.2011.  |  Kategorija / Rubrika: Ratni doku.

Jedinica za specijalne operacije crvene beretke – dokumentarac

Zašto je Slobodan Milošević naredio formiranje Jedinice i kako je Državna bezbjednost Jovice Stanišića izvršila tu naredbu? Zbog čega je ta formacija imala dva dijela – Crvene beretke u Kninu pod komandom Franka Simatovića Frenkija i Srpsku dobrovoljačku gardu Željka Ražnatovića Arkana u Erdutu? Što su bili zadaci Jedinice, kako je bila organizirana i uvježbavana? Gdje je i kako ratovala, a gdje se i na čemu bogatila? Zašto je operacija Pauk na bihaćkom ratištu 1994. bila najveća i najunosnija ikad izvedena akcija Jedinice? Kako je došlo do sprege Državne bezbjednosti i mafije, odnosno Jedinice i Zemunskog klana, Dušana Spasojevića? Zašto je Jedinica u periodu poslije 5. oktobra postala moćnija nego ikad prije i kako je Legija držao u šahu nove vlasti? Kako su Legija i Spasojević postali apsolutni gospodari organiziranog kriminala? Na koji se način premijer Zoran Đinđić namjeravao obračunati s Jedinicom i Zemunskim klanom? Kako su i zašto Legija i Spasojević organizirali ubojstvo premijera Đinđića?

Noviji - Rat u Vukovaru – Posljednji Rez »
« Stariji - Apokalipsa 2012: Prorocanstvo Maya

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Naked Science – Angry Skies

Američka dokumentarna serija koja se bavi raznim temama vezanima za znanost...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 88 zahtjeva u 0,409 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.