BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

X-Ray Earth (2011)

Datum: 29.09.2013.  |  Kategorija / Rubrika: Priroda / Zemlja, Znanstveni doku.

XrayEarth_2011Sažetak: Mislite da znate sve o planeti koju zovete domom? Razmislite ponovno i pripremite se biti zapanjeni ovim dokumentarnim filmom. Pogledajte planetu onako kako je nikada niste vidjeli, bez predrasuda o svijetu u kome živimo.

Naziv originala: X-Ray Earth
Zemlja: SAD
Godina: 2011.
Produkcija: National Geographic
Scenarij: John Coll Metcalfe, David Rajter
Uloge: Lokesh Bali, James Balog, Jack Barth
Video: Filmovi – GledanjeFilmova.net | Uputstvo
Jezik: Engleski
Titlovi: Srpski
Trajanje: 2h
Linkovi: Službena stranica | IMDb info

DOKUMENTARNI FILM SA TITLOVIMA ONLINE

Opis dokumentarca: Planeta Zemlja je naš dom, utočište i kolijevka civilizacije. Ona je oblikovala evoluciju, povijest i sve ono što nas čini ljudima. Uz pomoć najsuvremenijih sredstava, bacit ćemo pogled duboko u unutrašnjost Zemlje, u morske dubine. Vidjeti ćemo planetu kroz satelit i pogledati je iz perspektive naših najmodernijih gradova. Rezultat svega toga je sveobuhvatni portret planete, koji će nam pokazati da je Zemlja u stvari veliki živi organizam koji zajedno sa nama diše i “pulsira” u ritmu života…

x-ray earth

Noviji - DRUGA STRANA SIDE (The Other Side of Aids) »
« Stariji - A Place at the Table (2012)

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Wartorn 1861-2010

Opis: Sa stopom samoubojstava među redovnim vojnicima i veteranima rata koja...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 88 zahtjeva u 0,474 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.