BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

Velika tajna vode

Datum: 20.12.2011.  |  Kategorija / Rubrika: Priroda / Zemlja

Opis: Kada su znanstvenici postavuli hipotezu o postojanju memorije u vodi, pred čovječanstvom se otvorila nevjerovatna perspektiva … Memorija vode pamti bilo kakav utjecaj. Znanstvenici su otkrili da svaka ćelija memorije vode ima 440 000 informacijskih panela, od kojih je svaki od njih odgovoran za svoju vrstu interakcije sa okolinom. Film “Tajna žive vode” – je novo otkriće znansvenika širom svijeta. Ovi jedinstveni podaci, su omogućili stvarateljima dokumentarnog filma da postave jednu danas senzacionalnu hipotezu – zakon Svemira je zabilježen u vodi…Pogledajte cijeli dokumentarac sa titlovima.

Noviji - Ogledala – prozor u buducnost »
« Stariji - Srbi, Narod koji Nestaje

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Nevidljivo Carstvo: Novi Svjetski Poredak

Invisible Empire: A New World Order Defined by Alex Jones je...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 76 zahtjeva u 0,495 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.