BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

Tri tajne oceana – u potrazi za duhom

Datum: 30.12.2011.  |  Kategorija / Rubrika: Priroda / Zemlja

Sakupljena je velika količina pouzdanih činjenica i zapažanja, koja su povezana sa neidentificiranim podvodnim objektima (NPO). Sa razvojem tehnologije javila se mogućnost da se prati kretanje i utvrde karakteristike “podvodnog duha.” Utvrđeno je da je njihova brzina i dubina daleko veća od najmodernijih podmornica.

Specifična je i priroda njihovog kretanja: za njima se na vide vrtlozi ili pjenušanje vode.
Od 70-ih godina 20-og stoljeća podmornica “Sonari” s vremena na vrijeme uhvatila je na većim dubinama neke čudne zvuke koji dolaze od nepoznatih objekata. Ovi čudni signali su donekle slični kreketanju žaba, i zato su dobili od sovjetske mornarice naziv “kvakeri.” Neki zapovjednici sovjetskih podmornica često su imali utisak da “kvakeri” kruže oko podmornice kako bi izazvali podmornicu. Komanda sovjetske mornarice u kasnim 70-im je osnovala specijalnu grupu za proučavanje “kvakera”, u ocean je poslala specijalno opremljene brodove.

Autori filma istraživaju te pokušavaju pronaći odgovore na sva pitanja pomoću neposrednih sudionika u događajima, kao i stručnjaka i istraživača..
Preporučujemo pogledati!

Noviji - Pompeji – Posljednji Dan (BBC) »
« Stariji - Ogledala – prozor u buducnost

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Owned & Operated (2012)

Dokumentarni film "Prisvojiti i upravljati" prikazuje mozaik svijeta kroz prizmu interneta....

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 78 zahtjeva u 0,800 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.