BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

More Than Honey (2012)

Datum: 03.03.2018.  |  Kategorija / Rubrika: Misterije, Priroda / Zemlja, Zivotinjski Svijet

honnMore Than Honey (2012)
“Više od meda”

Tijekom proteklih 15 godina, brojne kolonije pčela istrijebljene su u cijelom svijetu, a uzroci ove nesreće su i dalje nepoznati. Ovisno o svjetskoj regiji, 50% do 90% domaćih pčela je nestalo i ta epidemija se i dalje širi iz košnice do košnice po cijelom planetu. Svugdje se isti scenarij se ponavlja: milijarde pčele napuste svoje košnice i nikada se ne vrate. Nijema tijela su pronađena u neposrednoj okolini, a vidljivih predatora nema. Trebamo li kriviti pesticide ili čak i lijek koji se koristi za borbu protiv njih? Možda su krivi paraziti kao što su grinje varroe? Novi virusi? Ili je kombinacija svega toga odgovorna za slabljenje pčelinje imunološke odbrane?

Žanr: Životinje / Priroda / Ljudi
Režija: Markus Imhoof
Scenarij: Markus Imhoof, Kerstin Hoppenhaus
Uloge: Fred Jaggi, Randolf Menzel, John Miller
Trajanje: 1h i 30min
Titlovi: DA (srpski)

TREJLER DOKUMENTARNOG FILMA

More Than Honey (2012) “Više od meda” online s prevodom

Noviji - UKRADENI RAJ: Ne postoje prave Sume na Zemlji »
« Stariji - Into the Mind (2013)

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Meru (2015)

Tri elitna planinara bore se kako bi pronašli put kroz opsesiju...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 89 zahtjeva u 0,462 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.