BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

Ledena Prostranstva Arktika [S1]

Datum: 06.04.2013.  |  Kategorija / Rubrika: Ljudi, Biografski, Zivot, Priroda / Zemlja

arcticbruceOpis: Arktik čekaju goleme nepovratne promjene, a ova čudesna serija ističe što to znači za one koji ondje žive. Priča je to o pobjednicima i gubitnicima posljednje velike divljine. Televizijski pustolov Bruce Parry stekao je svjetski ugled poniranjem u samo središte tema, stapajući se s kulturom i okolišem.

U razdoblju jednog vedrog arktičkog ljeta Bruce i producentski tim nagrađen “Baftom” prelaze gotovo 17.700 kilometara Grenlandom, Kanadom, Aljaskom, Rusijom i Norveškom te Sibirom. Posljedice globalnog zatopljenja ondje su još izraženije jer dok se morski led otapa, nove površine niču i ocrtavaju se nove granice.

Ova prekrasno snimljena serija obuhvaća sav zapanjujući okoliš Arktičkoga kruga dok Bruce otkriva očaravajuće priče ribara Beringova mora, radnika naftnih bušotina koje crpe golema bogatstva aljaških rezervi, starosjedilačkih lovaca koji se grčevito bore da očuvaju tračak svoje kulture te znanstvenika koji iscrtavaju granice sve manjeg ledenog pokrova.

Naziv originala: Arctic with Bruce Parry: A World of extremes
Zemlja: Velika Britanija
Godina: 2011.
Produkcija: BBC
Sezona: 1.
Broj epizoda: 5/5
Jezik: Hrvatski (sinkronizirano)
Trajanje: Epizoda 50 min

ONLINE EPIZODE SA TITLOVIMA

Noviji - Gospodari Novca »
« Stariji - Amerika: Pogled odozgo

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Nacionalna Geografija: Panamski kanal

Dokumentarni film o panamskom kanalu. Panamski kanal slavi se kao osmo...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 86 zahtjeva u 0,506 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.