BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

God Loves Uganda (2013)

Datum: 21.09.2015.  |  Kategorija / Rubrika: Ljudi, Biografski, Zivot, Priroda / Zemlja

rsz_god-loves-uganda-poster-hr-largeU središtu filma su misionari evanđelističkog kampa u Ugandi koji pokušavaju preobratiti tradicionalno lokalno stanovništvo.

Režija: Roger Ross Williams
Scenarij: Richard Hankin, Benjamin Gray
Žanr: Dokumentarni
Jezik: Engleski
Država: USA
Trajanje: 83 min

(eng.) An account of the American Evangelicals’ attempts to indoctrinate their Christian Right beliefs in Uganda.

NAGRADE: Film je dobitnik 4 nagrade i 2 nominacije.

Izvor videa: embed by streamin service
Titlovi: CroSubsWriter TITL
IMDb

U ovom poučnom, ali šokantnom ekspozeu, oskarovac Roger Ross Williams (Music By Prudence) istražuje ulogu američkog evangeličkog pokreta u poticanju užasnog ugandskog skretanja prema biblijskom zakonu i predlaganju smrtne kazne za homoseksualnost. Zahvaljujući karizmatičnim vjerskim vođama i dobro financiranoj kampanji, ti drakonski novi zakoni i političari koji ih guraju počeli su pridobivati ugandsku javnost. No ta opasna politika i novac koji je financira ne dolaze iz Afrike. Oni se uvoze iz nekih od najvećih američkih crkava. Uz pomoć vérité pristupa, razgovora i skrivene kamere, film američkim vjerskim vođama i njihovim mladim misionarima pruža priliku da vlastitim riječima objasne svoje stavove.  (opis by motovun)

Noviji - Antarctica: A Year on Ice (2013) »
« Stariji - HAARP – Tko upravlja vremenom?

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Vrhunske konstrukcije: Super podmornice

Vrhunske konstrukcije: Super podmornice - "Najbolje podmornice svijeta" Ultimate Structures: Super...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 86 zahtjeva u 0,408 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.