BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

GMO

Datum: 21.11.2014.  |  Kategorija / Rubrika: Geopolitika, Priroda / Zemlja, Te. Zavjere i Obmane

“Je li GMO riješenje za glad u svijetu kako tvrde njegovi tvorci? Prema nedavno objavljenoj studiji koja dokazuje kako genetski modificirani organizmi izazivaju rak te sterilnost kod muškaraca i neplodonost kod žena, jest, jer tehnički gledano, krajnji rezultat genetski modificirane hrane bio bi kraj gladi u svijetu, iz razloga što više ne bi bilo ljudi.”

gmo-hrana

Uz to što izaziva najgore oblike bolesti, GMO sjeme je dizajnirano tako da počini samoubojstvo nakon žetve, što znači da ga nije moguće koristiti za ponovnu sjetvu, odnosno iz godine u godinu na taj ste način prisiljeni kupovati novo sjeme kako bi ostali u igri. Dakle radi se o genetskoj modifikaciji biljaka kojom se njihovo sjeme u drugoj generaciji čini sterilnim. Tisućama godina poljoprivrednici na čitavom svijetu čuvaju sjeme od svake žetve kako bi ga ponovno zasijali dogodine. Uvođenjem GMO sjemena to bi s vremenom postalo nemoguće, te bi postali ovisnima i robovima multinacionalnih korporacija, proizvođača GM sjemena. Slična politika koja vodi upravo ka ovisnosti o sjemenu, vodi se danas u hrvatskoj kao i u drugim zemljama. Svatko tko želi ostvariti poticaj, mora imati potvrdu kako je kupio sjeme, dakle takozvana “tavanuša” ne dolazi u obzir. Na ovaj su se način gotovo sve stare sorte pšenice, kukuruza, … u potpunosti iskorijenile. Čak se ide i toliko daleko da se ljude koji koriste tavanušu, naziva Indijancima, te tvrdi kako je tavanuša neotporna i da širi bolesti na zdrave kulture.

Primjerice, u Indiji je Monsanto uvjerio poljoprivrednike da kupe skuplje genetski modificirano sjeme pamuka, uvjeravanjem da će imati veće prinose i pamuk bolje kvalitete. Vrijeme je pokazalo da to nije bila istina, što je dovelo do propasti i samoubojstva na tisuće poljoprivrednika. Danas kada se poljoprivrednici žele vratiti tradicionalnom indijskom pamuku, to postaje nemoguće, iz razloga što više nema sjemena.

gmo-foods
monsanto-gmo-food-safety-up-against-biotech-giants-e1340665624935

U Južnoafričkoj Republici, GM kompanije čak besplatno dijele sjeme malim farmerima, koji tradicinalno čuvaju sjeme, tražeći od njih da potpišu ugovor kako ga više neće čuvati, što znači da će ubuduće svake godine morati kupovati sjeme od ovih kompanija.

Umjetno stvorena kriza koja drma skoro pa sve zemlje svijeta, samo je jedan od alata, načina kako se korporacije namjeravaju domoći prirodnih bogatstva, prvenstveno vode, zemlje, šuma, otoka, … Po meni tri su načina kako doći do obradive zemlje:

1. proizvodnju hrane, obradu zemlje učiniti ne isplativom (nekontroliranim uvozom, povećanjem cijena repromaterijala, raznim propisima, normama, …)

2. zadužiti proizvođače, porobiti ih dugom tako da su prisiljeni prodati zemlju kako bi vratili dug

3. uvaliti im GMO sjeme

Ne isplativost obrade zemlje i proizvodnje hrane kao i sve veće zaduživanje poljoprivrednika s nadom kako će uspjeti, na djelu je već dugi niz godina. Da se ne zavaravamo, selo u hrvata je već odavno uništeno, samo što će to većini ovoga naroda postati jasno tek za nekoliko godina. Oni koji opstanu, takozvani “veliki”, koji obrađuju po nekoliko stotina hektara zemlje, u koliko se kao država ne odupremo uvođenju GMO-a, postati će ovisnima i taocima proizvođača sjemena. To je preuzimanje zemlje bez da postanete vlasnikom, jer koje li koristi od zemlje, u koliko nemate sjeme koje čete zasaditi. Onaj tko posjeduje sjeme, posjeduje i zemlju, kontrolira proizvodnju hrane, ljude.

Ne isplativost bavljenja poljoprivredom, porez na ne obrađenu zemlju, okrupnjavanje poljoprivrednoga zemljišta, … samo su neki od načina kojima vlade idu na ruke korporacijama i odrađuje posao za njih. Morate priznati kako je mnogo lakše ucijeniti ili prisiliti jednu osobu koja je u vlasništvu 400 hektara obradive zemlje da zasadi GMO, ili proda zemlju, nego stotinjak ljudi od kojih je svatko u vlasništvu 4ha zemlje.

monsanto-gmo-seed-of-evil-03-21-2013

Pročitaj više: Transformacija Svijesti

Noviji - David Icke – Cijepljenje »
« Stariji - CHEMTRAILS I BOLESTI (2011)

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
The Alex Jones Show

"The Alex Jones Show" je američki "talk radio show" vođen teoretičarom...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 86 zahtjeva u 1,207 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.