BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!
bear

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

Get Out Alive with Bear Grylls (2013)

Datum: 26.11.2013.  |  Kategorija / Rubrika: Ljudi, Biografski, Zivot, Priroda / Zemlja

bearNaziv originala: Get Out Alive with Bear Grylls
Godina: 2013.
Zemlja: SAD
Sezona: 1.
Produkcija: Reality-TV
Uloge: Robin Dionne, Bear Grylls, Canden Jackson
Jezik: Engleski (UK)
Titlovi: Srpsko-hrvatski
Trajanje: 43 min
Linkovi: IMDb | Wikipedia | Titlovi | Najava

S1E1 – The Wild Is Revealing – ONLINE EPIZODA SA TITLOVIMA

Sažetak: Bear Grylls predstavlja najnoviji serijal “Izvući živu glavu” u kojemu se natje­catelji bore za preživljavanje u ekstremnim uvjetima Novog Zelenda. Osim što će “izvući živu glavu”, pobjednici će osvojiti i glavnu nagradu od vrtoglavih 500 000 dolara. Grylls kroz show prati deset parova natjecatelja, koji ni u najluđim snovima ni­su mogli sanjati što će proživljavati u nemilosrdnom i dramatičnom okruženju novozelandskog South Islanda. Njihova misija je trostruka: preživjeti u divljini, prilagoditi se suživotu i timskom radu, te izbjeći eliminaciju. Svaki tjedan jedan će tim biti eliminiran iz natjecanja, a pobijedit će par za kojeg će Bear Grylls procijeniti da je pokazao najviše srca, hrabrosti, inicijative i rješenja u zadanim izazovima. Ovo nije utrka, nego avantura koja će im promijeniti život i otkriti sirovi instinkt potreban za preživljavanje.

Noviji - James Bond 007 – The True Story (2008) »
« Stariji - Fascination Africa 3D (2011)

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
U potrazi za Markom Polom

Opis: Pratite uzbudljivu dokumentarnu seriju scenarista i redatelja Mire Brankovića koja...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 88 zahtjeva u 0,394 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.