BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

U potrazi za Svetim Gralom

Datum: 12.02.2012.  |  Kategorija / Rubrika: Misterije, Povijest i Arheologija

Opis: Legenda o Svetom Gralu je napisana pred kraj 12. stoljeća, osvojila je europsku maštu koja traje do današnjeg dana. To je bila najsvetija relikvija, posuda u kojoj je vino sa Posljednje večere kao i krv raspetoga Krista. Ovaj neprocjenjivi predmet okruživan je opasnošću ali onome koji prodre u njegove tajne, dati će Božansku milost,moć iscjeljivanja i sreću. Dokumentarni film je priča o tankoj liniji izmedu Božanskog nadahnuća i stvarnog užasa. To je priča o najvećoj potrazi za blagom te najvećoj opsesiji – Svetim Gralom. Pogledaj zanimljivi sinkronizirani dokumentarac..

Produkcija: National Geographic
Jezik: Hrvatski
Trajanje: 53 min

SINKRONIZIRANI DOKUMENTARNI FILM ONLINE

Noviji - Tajna (The Secret) »
« Stariji - Treci rajh – Operacija NLO

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Island of Lemurs: Madagascar (2014)

Film je napravljen kao dokumentarac u kojem narator Morgan-a Freeman-a priča...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 75 zahtjeva u 0,303 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.