BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

Razotkrivene tajne Machu Picchua

Datum: 02.09.2012.  |  Kategorija / Rubrika: Misterije, Povijest i Arheologija

Opis: Najpoznatija arheološka ruševina na zapadnoj polutki, simbol moći i tehničke vještine Inka ostala je zagonetka. Teorije o namjeni te građevine nisu se mnogo promijenile otkako je pronađena; Hiram Bingham prije gotovo stotinu godina ponudio je prvu. Najnovija otkrića, uključujući i kosture koji su na tom lokalitetu pronađeni, prvi put daju precizne odgovore vezane uz Machu Picchu o tome tko ga je izgradio, kako i zašto. U dokumentarnom filmu pratimo rad peruanskog arheologa Fernanda Astetea. Njegov stručni tim došao je do još zanimljivijeg otkrića. Usporedno pratimo nastanak revolucionarnog rada i napore međunarodnog tima znanstvenika i inženjera u napetoj priči koja dostiže vrhunac u najiscrpnijem tumačenju Machu Picchua do danas.

Machu Pichuu: Decoded

[jwplayer config=”Dokumentarci” mediaid=”6189″]
Noviji - Rupe u nebu? H.A.A.R.P. i Napredna Teslina Tehnologija »
« Stariji - Djeca potrosaci: Komercijalizacija djetinjstva

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
IMAX – Mountain Gorilla (1996)

Ležeći usamljeno u prostranom Južnom oceanu, Južna Džordžija je veličanstveno, neplodno...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 88 zahtjeva u 0,485 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.