BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

Otkrivenje: Nevjesta, Zvijer i Babilon (2013)

Datum: 20.02.2015.  |  Kategorija / Rubrika: Misterije, Ostali dokumentarci, Povijest i Arheologija

otkrivenjeNaziv originala: Revelation: The Bride, the Beast & Babylon (2013)
Jezik: engleski
Titlovi: srpski
Trajanje: 1h i 33min
IMDb

dokumentarni film sa titlovima online

Dokumentarni film Otkrivenje: Nevesta, Zver i Vavilon preispituje popularni pogled na poslednju knjigu Biblije, Otkrivenje, pokazujući da Biblija uči nešto radikalno drugačije – učenje koje je dugo vremena bilo shvaćeno od hrišćanske crkve sve dok se nije desio iznenadni i neočekivani preokret u tumačenju Biblije, krajem 19. veka. Umesto toga, videćete ko je zaista nevesta iz Otkrivenja 12, žena iz otkrivenja 17 i , Vavilon, kao i rat koji se vodi oko srca Hristove crkve. Shvatićete duboke implikacije za hrišćane koji su, na razne načine, zavedeni u vezi stvarnog Isusa i događaja poslednjeg vremena. by Darko R.

Izvor: YT

Noviji - Nigel Farage (video klipovi) »
« Stariji - Inside Job (Posao iznutra) 2010.

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Prevara o fluoru (The Fluoride Deception)

Sadržaj jedne tube zubne paste sa fluorom dovoljan je da usmrti...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2011-2019.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 82 zahtjeva u 0,352 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.