BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

Klaus Dona – Skrivena povijest ljudske vrste

Datum: 13.03.2012.  |  Kategorija / Rubrika: Povijest i Arheologija

Klaus Dona: The Hidden History of the Human Race (2010)
(Project Avalon and Camelot)

Klaus Dona je istraživač i arheolog koji je posvetio svoj životni rad otkrićima misterija iz prošlosti i to je sve uspješno predstavio u više predavanja, prezentacija i intervjua.

Neka od njih su i :
• Klaus Dona – Skrivena povijest ljudske vrste (The Hidden History of the Human Race) ;
• Klaus Dona o džinovima i drugim skrivenim otkrićima (Klaus Dona On Giants and Other Hidden Discoveries) ;
• Izgubljene piramide a drugi sakriveni prastari artefakti (Lost Pyramids and Other Hidden Ancient Artifacts)

Klaus Dona je rođen 28.01.1949 u Jenbachu u Austriji.

Od 1963-1981 radio je u na kruzerima, a danas je kustos jedne od najjačih umjetničkih fondacija „Habsburg Haus” iz Austrije, njegov lični poduhvat je istraživanje slabo poznatih ili gotovo nepoznatih prastarih artefakata po cijelom svijetu.Klaus Dona je austrijski istraživač arheoloških artefakata koji tvrdi da sve što smo naučili o svjetskoj povijesti nije sasvim točno. Mnogo toga je “mainstream” povijest namjerno zanemarila ili nesvijesno ignorirala. Dona tvrdi da je prije otprilike 6000 godina postojala jedna svjetska civilizacija te kao dokaz prilaže brojne slične artefakte, građevine i pisma pronađenih na gotovo svim kontinentima.

U ovoj 45-minutnoj intrigrantnoj prezentaciji bogatoj slideovima uz komentar Klausa Done otplovite u fantastičan svijet arheoloških misterija.

Noviji - Tri minute predivne istine »
« Stariji - Africke macke (African Cats) 2011

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
IMAX: Destiny In Space (1994)

Pogledajte dokumentarni film sa hrvatskim prijevodom online u HD-u! | Opis:...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 86 zahtjeva u 0,691 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.