BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

China: Treasures of the Jade Empire (2015)

Datum: 26.02.2016.  |  Kategorija / Rubrika: Misterije, Povijest i Arheologija

China-Treasures-of-the-Jade-Empire-Secret-History2China: Treasures of the Jade Empire – Secret History (2015)
Kina: “blaga carstva žada”

Žanr: dokumentarni, povijesni, misterije
Država: UK (Velika Britanija)
Režija: Richard Max
Jezik: engleski
Titlovi: srpski – titlovi.com
IMDb link

Kratak sadržaj: Prije više od 1000 godina, pljačkaši su provalili u kraljevsku grobnicu u istočnoj Kini. Međutim, ostavili su nešto neprocjenjivo. Carevi dinastije Han bili su nevjerovatno bogati i profinjeni. Živjeli su u zlatno doba Kine i trgovali sa Europom Putem svile. U potrazi za besmrtnoćšu, izgradili su čudesne mauzoleje u koje su nakon smrti sahranjivani kao mumije. Arheolozi koriste najsuvremeniju tehniku da ispitaju te spektakularne grobnice. Pronašli su rijetke artefakte od zlata, svile i dragocjenog kamena žada. Otkrili su i veliku novu vojsku od terakote – minijaturnu, ali daleko bogatiju i raznovrsniju od velikih ratnika. Pronađeno blago pomaže u otkrivanju tajni dinastije koja je utemeljila modernu Kinu.

Na srpski prevela: LjubicaSP

Noviji - Return Of The Giant Killers Africa’s Lion Kings (2015) »
« Stariji - Winter on Fire (2015)

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Buducnost hrane – The future of food

Glavna tema ovog dokumentarca jest revolucija u načinu rada na farmama...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2011-2019.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 76 zahtjeva u 0,294 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.