BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

Tabu droge

Datum: 31.01.2012.  |  Kategorija / Rubrika: Ostali dokumentarci

tabooVećina suvremenih društava tvrdi: droge koje liječe su dobre; droge koje omamljuju su tabu. Što je kultura “naprednija”, čini se da se u njoj ukorjenjuje praktičnost – i da ne dopušta duhovna putovanja koja droge mogu pružiti. Odlazimo na putovanje od tradicionalnog prihvaćanja do suvremenog odbacivanja i istražujemo kako se to droge koriste u drevnim kulturama, a zašto su zabranjene u suvremenim. U Meksiku, gdje je meskalin ilegalan za većinu stanovnika, krećemo na hodoćašće s djecom i njihovim roditeljima kako bismo vidjeli ulogu te droge u njihovom duhovnom obrazovanju. U SAD-u pratimo bandu korisnika ecstasya koji prkose prohibiciji kako bi pronašli ono neistraženo u sebi. Neka društva legaliziraju neke narkotike. Može li se uporaba droge još smatrati tabu temom u današnjem svijetu?

Noviji - Pad republike (Fall of the Republic) »
« Stariji - Medicinska upotreba marihuane i ucinak na zdravlje

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Barbarians Rising (2016)

"Ustanak barbara" donosi priču o usponu i padu Rimskog Carstva iz...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 77 zahtjeva u 0,317 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.