BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

Vlade Divac – Nekad braca (Once brothers)

Datum: 20.05.2015.  |  Kategorija / Rubrika: Ostali dokumentarci

Opis: Dokumentarac “nekad braca” (Once Brothers) o jugoslovenskoj košarci, njenoj zlatnoj generaciji i prekinutom prijateljstvu Vlada Divca i Dražena Petrovića. Film je napravljen u produkciji “ESPN Films” i “NBA Entertainment”, kao dio serije “30 for 30” i govori o jednoj velikoj ekipi, košarci i ratom rasturenom prijateljstvu, o dva najpoznatija igrača i dvije košarkaške legende sa prostora bivše Jugoslavije.

Film “Once brothers” (Nekad braca) je priča o Draženu Petroviću i Vladi Divcu, snimila ga je renomirana američka televizijska kuća ESPN u sklopu serijala ESPN 30 for 30.

IMDb

Titlovi: Srpski | Vrijeme trajanja: 1h i 20min

DOKUMENTARNI FILM SA TITLOVIMA

Cilj je bio ispričati priču o velikoj momčadi 80-ih godina kroz odnos Dražena Petrovića i Vlade Divca. Divac opisuje svoje prve košarkaške korake i generaciju koja je u to vrijeme rasla u jugoslavenskim klubovima. O jugoslavenskoj košarci u filmu govore i neki drugi bivši igrači i treneri, uključujući Dina Rađu, Aleksandra Petrovića, Dušana Ivkovića, bivših protagonista iz NBA lige, ali i Draženova majka. Divac filmsku ekipu vodi na mjesta koja su obilježila njegovu karijeru, kao mjesta koja su odigrala važnu ulogu u Draženovom životu. Priča paralelno prati situaciju u Jugoslaviji pred početak rata i uspone u karijerama ove dvojice velikana, njihov odnos tijekom rata, pa sve do tragične Draženove smrti za koju je srpski košarkaš saznao sa televizije.

Noviji - How to Make Money Selling Drugs (2012) »
« Stariji - What If Cannabis Cured Cancer (2010)

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
The Union: The Business Behind Getting High (2007)

Very Entertaining, Even if You're Not High! Prvo što vam se...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 78 zahtjeva u 1,148 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.