BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

National Geographic: When Aliens Attack (2011)

Datum: 24.04.2014.  |  Kategorija / Rubrika: Ostali dokumentarci, Tehnologija, Znanstveni doku.

National-Geographic-When-Aliens-AttackOpis: Što ako izvanzemaljci napadnu Zemlju? Kako bi to moglo izgledati i kako bi ljudi reagirali? U dokumentarnom filmu Nacionalne Geografije “Kada Vanzemaljci napadnu” istražiti ćemo ovakav scenarij zajedno sa znanstvenicima, stručnjacima za preživljavanje i obrambenim ekspertima u ovom 90-min dokumentarcu. Invazija vanzemaljaca istražuje zastrašujući scenarij, a eksperti istražuju što bi moglo motivirati vanzemaljce da napadnu Zemlju i špekuliraju o tome na kakav način bi se to moglo odigrati…Zanimljiv SCFI dokumentarac sa titlovima online!

Naziv originala: When Aliens Attack (2011– )
Produkcija: National Geographic
Jezik: Engleski
Titlovi: Hrvatski
Trajanje: 1h i 31min

DOKUMENTARNI FILM SA TITLOVIMA

Noviji - Ruski rat – krv na snijegu »
« Stariji - Strain Hunters India

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Sahara with Michael Palin

Četverodijelna putopisna serija Michaela Palina u kojoj posjećuje mjesta obuhvaćena pustinjom...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 78 zahtjeva u 1,241 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.