BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

Marley (2012)

Datum: 29.03.2015.  |  Kategorija / Rubrika: Ljudi, Biografski, Zivot, Ostali dokumentarci

marley“Marley je film o istinskoj međunarodnoj ikoni dvadesetog stoljeća. Njegova je glazba i poruka o iskupljenju poznata u cijelom svijetu, a priča napokon oživljena u djelu priznatog talenta Kevina Macdonlada. Film je, uz njemu voljenu Jamajku i SAD, sniman u Gani, Japanu i Velikoj Britaniji te po prvi put možemo vidjeti njegovu obiteljsku arhivu. Macdonald se pridružio Marleyevoj obitelji, Chrisu Blackwellu i Steveu Bingu kako bi snimio prvi službeni i odobreni biografski film o životu, nasljedstvu i globalnom utjecaju legende, jednog od najutjecajnijih pjevača, tekstopisaca, glazbenika i aktivista u povijesti. Samo je mali broj glazbenika ostvario takav utjecaj, a Bob Marley je, iako mu je život bio prekratak, svakako jedan od njih.” (art-kino)

A documentary on the life, music, and legacy of Bob Marley.

Nominated for 1 BAFTA Film Award. Another 1 win & 7 nominations.

IMDB LINK

NAJAVA DOKUMENTARCA

Prijevod: Titlovi.com djhollywood

Noviji - Side by Side (2012) »
« Stariji - A Day in the Life of Bear Grylls (2012)

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
A Man Among Wolves (2007) HD

Natgeotv | A Man Among Wolves (2007) HD | Čovjek Među...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 83 zahtjeva u 0,608 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.