BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

Hungry for Change (2012)

Datum: 19.01.2015.  |  Kategorija / Rubrika: Ljudi, Biografski, Zivot, Ostali dokumentarci

Otkrijte šokantne tajne o dijeti i skidanju kila koje prehrambena industrija krije od vas kako bi se vraćali po još. Saznajte šta Vas sprječava da imate tijelo i zdravlje kakvo zaslužujete i kako da izbjegnete zamke dijeta.

Hungry-For-Change

rsz_hungry-for-change-dvd-f1Ljudi koji govore u filmu su pretežno autori svojih bestselera koji su doživjeli drastične promjene u nekom trenutku svog života i zapisali svoje iskustvo. Kako to obično biva, sada imaju potrebu da se bore protiv općih zabluda koje su vezane za ishranu, ali i generalno našeg shvaćanja ishrane.

Zemlja: Australija
Jezik: engleski
Titlovi: srpski
Trajanje: 89min

IMDB link

DOKUMENTARNI FILM SA PRIJEVODOM ONLINE – BESPLATNO GLEDANJE!

NAJAVA DOKUMENTARCA


hungry for change

Noviji - NA RUBU ZNANOSTI (epizode) »
« Stariji - Alain Resnais – Kipovi Takodjer Umiru (1953)

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Brain Games (Sezona 2.)

Voditelj Jason Silva i mađioničar Apollo Robins vode gledatelje na uzbudljivo...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 85 zahtjeva u 0,365 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.