BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

Gersonovo cudo

Datum: 18.02.2015.  |  Kategorija / Rubrika: Ljudi, Biografski, Zivot, Ostali dokumentarci

Opis: Fascinantna i istinita priča o znanstveniku Max Gersonu i terapiji koja je spasila živote mnogih ljudi oboljelih od raka i drugih kroničnih bolesti. Gersonova terapija je zabranjena i neprihvatljiva od strane medicinskih institucija i farmaceutske industrije, iako je izlječila preko 99% slučajeva koji su smatrani neizlječivim od strane njihovih doktora. Desetine tisuća pacijenata izlječenih od raznih bolesti dokazuje to da je Gersonova terapija uspješna i primjenjiva. Max Gerson ukazuje na povezanost čovjeka i prirode, kao i našu nemarnost prema zagađenju životne sredine, čime smatra osnovnim uzrokom svih bolesti. Iako otrovan od strane njegovog pomoćnika, Max Gerson je uspio sačuvati svoj rukopis i svoje istraživanje tako da bi to prenio unuci “Šarlot”, koja do danas uspješno liječi ljude širom svijeta i bori se da ova terapija svima bude dostupna.

Noviji - New World Order: The Final Solution (2011) »
« Stariji - Super Senses: The Secret Power Of Animals (2014)

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Misterija DNA: Kako smo nastali

Tajna o Adamu, jedinstvenom pretku čija DNA živi u svakom današnjem...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2011-2019.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 84 zahtjeva u 0,326 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.