BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

Ego: Najveca prevara koju je ikada izveo…

Datum: 27.12.2014.  |  Kategorija / Rubrika: Ljudi, Biografski, Zivot, Misterije, Ostali dokumentarci

konacnapartijaEgo: Najveća prevara koju je ikada izveo je, uvjerivši Vas, kako je on Vi.

Većina vas, u koliko nije gledala, sigurno je čula za film “Egzorcist”, ili pak pojam opsjednutosti čovjeka demonom. No, što ako opsjednutost ne postoji samo u filmovima, što ako su stvari puno, puno gore, što ako je skoro pa svaka osoba na ovoj planeti opsjednuta? Prema onom što danas možemo vidjeti, da, demon se nalazi u svima nama, živi naše živote a da toga nismo niti svjesni, ali danas znamo ime tog demona, EGO. Ego ili iluzorno ja, je demon koji je preuzeo naš um, koji živi naš život a da mi toga nismo niti svjesni. Izuzmemo li malu djecu, skoro pa svaka osoba na ovoj planeti, opsjednuta je. Skoro kod svake osobe, potisnuto je istinsko ja, i kontrolu je preuzeo EGO, iluzorno ja.

Jezik: engleski
Titlovi: srpsko-hrvatski
Trajanje: 10 min

Noviji - Stvaranje carstva – Da Vincijev svijet »
« Stariji - National Geographic – Alien Worlds

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
The Gerson Miracle (2004)

Fascinantna istinita priča o naučniku Maks Gersonu i terapiji koja je...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 84 zahtjeva u 0,323 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.