BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

Cutie and the Boxer (2013)

Datum: 13.08.2014.  |  Kategorija / Rubrika: Ljudi, Biografski, Zivot, Ostali dokumentarci

Slatkica i boksač (2013) “Cutie and the Boxer”

Radnja: Mangup i kontraverzni mladi umjetnik u Tokiju – Ushio, činio se kao predodređen za slavu. Ipak, nije postigao gotovo nikakav komercijalni uspjeh pa je 1969., u potrazi za međunarodnim priznanjem, preselio u New York. Kada je 19-godišnja Noriko stigla na studij umjetnosti, zaljubila se u Ushioa te napustila školovanje kako bi postala partnerica i pomoćnica nestašnom suprugu. Tijekom braka, uloge su se promijenile. Danas, navršivši 80, Ushio se bori da uspostavi svoju umjetničku ostavštinu, dok je Norikoina snažna fascinacija Ushiom dobila movu dimneziju koju će vam sama ispričati kroz divne stripovske akvarele i crteže tušem pod nazivom Slatkica i boksač, za koje je napokon dobila zasluženo priznanje.

Dokumentarni film je nominiran za jednog oskara. Druge 4 pobjede i 5 nominacija.

IMDb: Link na IMDb

cutie-and-the-boxer_592x299

Noviji - BBC Inside The Animal Mind (2014) »
« Stariji - Tajne rata – Izraelska obavjestajna sluzba

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
What Happened, Miss Simone? (2015)

Na pozornici Nina Simone je bila poznata po svojim potpuno slobodnim...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 86 zahtjeva u 0,634 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.