BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

Treci rajh – Operacija NLO

Datum: 12.02.2012.  |  Kategorija / Rubrika: Misterije

Godine 1947. ekspedicija legendarnog američkog polarnog istraživača Richarda Berda došla je do obale Antarktika. Za razliku od prve tri ova ekspedicija je u potpunosti financirana od strane mornarice i američke vojske i ima naziv – Operacija ” High Jump” – “Skok u vis”. Ispočetka sve ide po planu: prvih nedelja je napravljeno na desetina tisuca fotografija iz zraka. A onda se dešava nešto zbunjujuće: ekspedicije, planirana da traje šest mjeseci, dva mjeseca kasnije, brzo se završava i napušta obale Antarktika. To je bio pravi bijeg. Izgubljen je razarač, skoro polovina palubne aviacije, desetine mornara i oficira. Po povratku, admiral Berd se pojavljuje pred članovima specijalne istražne komisije Kongresa. On izjveštava o napadu čudnih “letećih diskova” na ekspediciju “… pojavili su se iz vode i, krećući se ogromnom brzinom, izazvali velika razaranja.”… “u slučaju novog rata Amerika može biti napadnuta od strane letilica koji mogu prelijetati od pola do pola nevjerojatnom brzinom…” Tko je napao američku eskadrilu? Je li točno da su nacisti stvorili vrhunsku tajnu bazu na Antarktiku? Gdje su na kraju rata nestali tisuće visoko kvalificiranih njemačkih stručnjaka, i posebno tajni proizvodi Trećeg Rajha? Da li su se njemački znanstvenici bavili razvojem letećih tanjura? Kakve rezultate su oni zaista postigli?

Ruski dokumentarac ( 2006) sa prijevodom
Režija: Vitalij Pravdivcev

Noviji - U potrazi za Svetim Gralom »
« Stariji - Pad republike (Fall of the Republic)

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Dosije Escobar – Sins of My Father (2009)

"Grijesi moga oca" (Pecados de mi padre) Kriminalistički dokumentarac o narko-bosu...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 75 zahtjeva u 0,348 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.