BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

Razotkrivanje: Andjeli i demoni

Datum: 31.01.2012.  |  Kategorija / Rubrika: Misterije

Naziv originala: Angels and Demons Revealed

Sve o Templarima Vatikanu i Iluminatima – Ko su andjeli a ko demoni

Opis: Red vitezova templara od osnivanja do propasti bio je popraćen nizom kontroverzi i misterija. Interesiranja o povijesti i životu templara i danas ne smanjenim intenzitetom zaokuplja pažnju kako povjesničara, tako i javnosti. O templarima se i danas prepričavaju fantastične priče poput one da su oni osnovali Švicarsku ili da su kroz vjekove ilegalnog djelovanja postali masoni, jedna od najmoćnijih elitnih organizacija na svijetu. Mnogi su pokušali objasniti odakle tolika zainteresiranost za temlare. Iako su objašnjenja različita svi se slažu u jednoj točki: templari su postali svjetski simbol mistike i ezoteričnosti, pa kao takvi predstavljaju omiljenu temu povjesničara i radoznalih. Njihova čudna religijska stajališta, ekonomska moć i mističnost zasjenili su dva stoljeća njihove krvave borbe protiv Saracena u Svetoj zemlji.

Noviji - In Pot We Trust »
« Stariji - Istina o 11. rujnu – napad na WTC

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
NACIJA STATINA – Veliko prikrivanje oko kolesterola

Statini su lijekovi za snižavanje kolesterola, a dokumentarni film Statin Nation...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 86 zahtjeva u 0,313 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.