BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

Prljave radnje farmaceutskih kuca

Datum: 02.01.2015.  |  Kategorija / Rubrika: Geopolitika, Misterije, Te. Zavjere i Obmane

farmaceut-dokuI traffici sporchi delle case farmaceutiche ( TV – Rai Tre)

Danas, kada su zakoni o finansiranju i profitu ušli u svaku poru društva čak i zdravstvo, koje je od primarne važnosti, postalo je mjesto velike moći i ogromnih poslova. Da, pacijent danas nije više čovjek već potrošač. To je jedan veliki biznis. I tako bolesti, nekad toliko ne željene danas se čak i proizvode.

Peter Rost, doktor, radio je oko 20 godina u farmaceutskom sektoru. Posle odlaska iz Pfizer-a, nakon javnog otrkivanja nekih nelegalnih radnji radio je kao pisac, novinar i konsultant u SAD-a:

“Definisao sam farmaceutski sektor kao odjeljak mafije. Moram reći, to je tačno kao zločin sa predumišIjajem. Veoma su moćni, i ako se neko usudi da govori otvoreno o tome šta se dešava u tom svijetu bukvalno ga odmah pošalju u zatvor. Dakle, farmaceutski sektor djeluje i ima veliki uticaj na politiku, kao i mafija…”

Bebamur

Noviji - Chimpanzee (2012) »
« Stariji - Stvaranje carstva – Da Vincijev svijet

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Predsjednicka Knjiga Tajni

Prenose li se detalji o incidentu u Roswellu, mogućim zavjerama o...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 84 zahtjeva u 0,340 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.