BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

Ogledala – prozor u buducnost

Datum: 22.12.2011.  |  Kategorija / Rubrika: Misterije

OgledalaOpis: Čarobnjaci su oduvijek vjerovali da udubljena ogledala sabiru u svom fokusu i neki astralni svijet koji kod čovjeka pobuđuje sposobnost vidovitosti. Kako su gledali u zrcala očekivali su čudesne slike iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Roger Bacon još je u XII vijeku on je predvidio da pronalazak mikroskopa i teleskopa, automobila i aviona. Dvjesto godina prije pronalaska baruta on je napisao njegov sastav i djelovanje. Odakle takvo znanje ili moć? Govori se da su učenom monahu pomagala neka tajanstvena ogledala. Spominje ih i sam Bacon: “Vidio sam u udubljenom ogledalu zvijezdu u obliku spirale. Smještena je između pupka Pegaza poprsja Andromede i glave Kasiopeje”.

DOKUMENTARNI FILM SA TITLOVIMA

Noviji - Tri tajne oceana – u potrazi za duhom »
« Stariji - Velika tajna vode

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Piramide smrti

Otkrijte neke od najvećih piramida na planeti u programu Nacionalne geografije...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 78 zahtjeva u 0,364 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.