BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

Treći Antikrist – Nostradamusov Efekt

Datum: 15.11.2012.  |  Kategorija / Rubrika: Misterije

Opis: Michel de Nostradame, poznatiji pod imenom Nostradamus, rođen je 14. prosinca 1503. godine u mjestu St Rémy de Provence u francuskoj pokrajini Provance. Nostradamus je bio francuski Jevrej. Njegovo najpoznatije djelo je “Les Propheties” (Proročanstva) koje je prvi put objavljeno 1555. godine i do danas je prevedeno na gotovo sve jezike svijeta. Zahvaljujući svojim “proročanstvima” Nostradamus je kroz povijest stekao veliki broj poklonika jer mnogi koji su čitali njegova djela vjeruju da je imao sposobnost predviđanja budućnosti. S druge strane, oni koji misle drugačije tvrde da se radi o tendecioznom prijevodu ili tumačenju njegovih dijela.

Naziv originala: Is it Real? The Nostradamus Effect
Produkcija: National Geographic
Godina: 2006.
Redatelj: Chad Cohen
Uloge: Jacqueline Alemand, Victor Baines i Peter Bancel
Trajanje: 50 min

Treći Antikrist – Nostradamusov Efekt (serbian subtitle)

Noviji - Svemir: Solarna Eksplozija »
« Stariji - Jesu li stvarni duhovi?

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Djecak koji se sjeca proslog zivota

Cameron Macaulay iz Glasgowa imao je dvije godine kad je prvi...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 83 zahtjeva u 0,557 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.