BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

Dosje NLO – Bermudski i Zmajev trokut

Datum: 16.12.2012.  |  Kategorija / Rubrika: Misterije

ufo_files_alien_encounters_rodBermudski trokut (također znan i kao Vražji trokut, Trokut smrti, Groblje Atlantskog oceana), naziv je za morski trokut između Bermuda, Floride i otočića Portorika u Atlantskom oceanu. Bermudski trokut ima površinu oko 1.140 kvadratnih kilometara. Zapisi o nestajanju brodova vode se još od 15. stoljeća. Navodno je i sam Kristofor Kolumbo na svojoj plovidbi prema Novom svijetu 1492. godine opazio čudna svjetla iznad tog područja. Prema jednoj nepotvrđenoj statistici, u tom dijelu oceana do sada je nestalo 8.152 ljudi. Unatoč tome što je unutar pojasa Bermudskog trokuta zabilježen niz nestanaka brodova i zrakoplova, od kojih olupine mnogih nikada nisu pronađene, službene statistike osiguravajućih društava ujedno pokazuju da na tom području ne postoji veća opasnost, nego na nekom drugom području na moru. Na drugom kraju svijeta, u blizini Japana, 100 kilometara južnije od Tokija, nalazi se Zmajev trokut. Samo između 1952. i 1954. godine u tom je području nestalo pet vojnih brodova s više od 700 ljudi.

Naziv originala: Ufo Files: Pacific – Bermudian triangle
Jezik: Engleski
Titlovi: Hrvatski
Trajanje: 45 min

DOKUMENTARNI FILM SA TITLOVIMA (PLAYLIST)

DRUGA EPIZODA

TRECA EPIZODA

Noviji - Misterije Svemira – Kometi: Meta Zemlja? »
« Stariji - Root of All Evil?

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Hitlerovo tajno oruzje

Pogledajte cijeli dokumentarni film sa prevodom online - Hitlerovo tajno oružje...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 88 zahtjeva u 2,497 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.