BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

Djecak koji se sjeca proslog zivota

Datum: 24.03.2012.  |  Kategorija / Rubrika: Misterije

Cameron Macaulay iz Glasgowa imao je dvije godine kad je prvi put počeo govoriti o svome bivšem životu na otoku Barri nedaleko od škotske obale. On čvrsto vjeruje u život poslije smrti! Naime, on se još kao dvogodišnjak počeo prisjećati svog prethodnog života na udaljenom škotskom otoku Barra, na kojem je, kako tvrdi, živio u “bijeloj kući” s mamom i tatom te s troje braće i sestara.

Cameron je svojoj sadašnjoj majci objasnio kako je “pao kroz rupu” i došao k njoj, a u posljednje vrijeme mališan je sve uznemireniji tvrdeći da mu nedostaje njegova prethodna porodica.

– Nitko od nas ga nikad nije odveo tamo. Isprva se nismo brinuli, ali on je postajao sve zabrinutiji zato jer je daleko do svoje porodice na Barri – ispričala je majka Norma.

Odgajateljici u vrtiću Cameron je pričao kako je u bijeloj kući imao tri kupaonice, a da u stanu u Glasgowu ima jednu. Kad bi govorio o drugom tati Shaneu Robertsonu, rekao je da je umro jer nije “pogledao na obje strane”, misleći vjerojatno da ga je udario automobil. Zapravo, otkad je počeo govoriti mališan je pričao o svom ranijem životu – uvijek istu priču, no s vremenom sve detaljniju.

Noviji - J.Broz TITO – Dokumentarci »
« Stariji - Nostradamusov Efekt – Treci Antikrist

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Dark Net (2016)

Dokumentarni serijal koji istražuje najudaljenijie točke interneta i ljude koji ga...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 86 zahtjeva u 1,318 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.