BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

Where To Invade Next (2015)

Datum: 10.05.2016.  |  Kategorija / Rubrika: Ljudi, Biografski, Zivot

rsz_where-to-invade-next-posterŽanr: Dokumentarni
Država: SAD
Režija: Michael Moore
Scenarij: Michael Moore
Uloge: Michael Moore, Krista Kiuru, Tim Walker
Jezik: engleski, njemački, norveški, arapski, finski, portugalski, talijanski, francuski
Titlovi: sprski (titlovi.com)
Trajanje: 120 minuta
Kvaliteta: HD – 720p
Nagrade: 3 wins & 11 nominations.
IMDb link

Novi putopisni dokumentarac Michael Moore-a.

Autor prilično popularnih dokumentaraca i kontroverzni novinar Michael Moore nakon šest godina stanke kreirao je novi dokumentarac koji je premijerno prikazao festivalskoj publici u Torontu.

“Where to Invade Next” ime je filma koji prvenstveno govori o socijalnim problemima u SAD-u. Fanovi su na prvu ostali začuđeni jer ovaj dokumentarac nije čista kritika kao dosadašnji niti govori o gorućim problemima SAD-a. Dapače, autor se odlučio proputovati svijetom, pričati s ljudima i dobro nasmijati gledatelje s pojedinim kadrovima.

Iako naslov vuče ka suprotnom zaključku, isti nema veze s vojnim invazijama već isključivo invazijom pomoću kamere, i to po europskim ulicama koje prikazuje privlačnim i egzotičnim (što i je slučaj za prosječnog Amerikanca). Tako posjećuje Italiju, Francusku, Njemačku, nama susjednu Sloveniju… i govori o blagodatima života u tim državama koje ne samo da nisu karakteristične za SAD već se često i osuđuju kao “komunistička” ideologija.

NAJAVA / TREJLER DOKUMENTARNOG FILMA

Noviji - The Shock Doctrine (2009) »
« Stariji - Countdown to Zero (2010)

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Potraga za izgubljenim civilizacijama

Dr. Semir Osmanagić je s novinarem-urednikom Amelom Baftićem autor i narator...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 86 zahtjeva u 0,784 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.