BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

What the Health (2017)

Datum: 09.10.2018.  |  Kategorija / Rubrika: Ljudi, Biografski, Zivot

What the Health (2017)
Režija: Kip Andersen, Keegan Kuhn
Scenarij: Kip Andersen, Keegan Kuhn
Uloge: Kip Andersen, Larry Baldwin, Neal Barnard
Trajanje: 1h i 37min
Kvaliteta: HD
Titlovi: DA (hrvatski)
Linkovi: Službena stranica | IMDb link | Titlovi.com

Sažetak: “What the Health” je naziv dokumentarnog filma za koji vrijedi odvojiti vrijeme, a govori o zdravlju svih nas i pokušava naći odgovore na mnoga pitanja putem razgovora sa različitim ekspertima, liječnicima i znanstvenicima iz raznih područja. Film je zapravo potraga za istinom koju vodi Kip Anderson otkrivajući nam interesantne, ali i zastrašujuce detalje o tome kako savjeti zdravstvenih udruženja i organizacija u vezi liječenja bolesti kao što su dijabetes, rak, bolesti krvnih sudova, srca i sl. i same ishrane oboljelih nisu uvijek bazirani na rezultatima značajnih istraživanja, kakva je veza izmedju ovih organizacija, vlasti, farmaceutske industrije i drugih sponzora, da li nam zaista žele pomoći svi oni za koje smo vjerovali da to rade, zašto se neka saznanja kriju, zašto nas lijekovi liječe i truju, zašto drugi lijek ublažuje posljedice koje izaziva prvi, zašto nas zbunjuju informacijama i slično. Kada se čelni ljudi suoče sa istinom, odbijaju svaki daljni razgovor.

Je li zdravo sve ono sto su nas učili da je zdravo, odakle zapravo dolaze proteini, od biljaka ili od životinjskog mesa, što sa raznim vrstama mesnih dijeta, zašto naizgled zdravo istrenirano tijelo ne mora imati i zdrave krvne žile samo su neke od informacija koje nam pruža ovaj zanimljivi dokumentarni film.

Film se takodjer dotiče proizvodnje mesa i otkriva mračnu stranu svega što se tamo događa negdje iza zavjesa prije nego meso dospije u supermarkete i nastoji osvijetliti koje su sve opasnosti po zdravlje povezane sa industrijom hrane koja je uglavnom bazirana na profitu, a dotiče se takodjer i povezanosti nekih vrsta hrane sa odredjenim vrstama raka.

TREJLER / NAJAVA DOKUMENTARNOG FILMA

Noviji - Najveca tajna skrivena na otvorenom »
« Stariji - Do You Trust this Computer? (2018)

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Into the Mind (2013)

Jedinstveni dokumentarac koji predstavlja ljudske granice izdržljivosti i rizika koji se...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 94 zahtjeva u 0,653 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.