BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

What Happened, Miss Simone? (2015)

Datum: 21.06.2016.  |  Kategorija / Rubrika: Ljudi, Biografski, Zivot, Ostali dokumentarci

rsz_getmovieposter_what_happened_miss_simone_2Na pozornici Nina Simone je bila poznata po svojim potpuno slobodnim glazbenim izrazom, što je naravno utjecalo pozitivno na njenu publiku i privuklo doživotne fanove. Ali, tokom burnih i neispavanih noći zbog ratnog stanja 60-tih u Americi, bila je primorana da dobro razmisli i razmotri svoje ambicije i želje u daljnjem toku svog života…

Režija: Liz Garbus
Uloge: James Baldwin, Stokely Carmichael, Walter Cronkite
Jezik: engleski
Titlovi: srpski
Trajanje: 1h i 40min

(eng.) A documentary about the life and legend Nina Simone, an American singer, pianist, and civil rights activist labeled the “High Priestess of Soul.”

NAJAVA / TREJLER DOKUMENTARCA


What Happened, Miss Simone? (2015) HD dokumentarac sa titlovima

Noviji - An Honest Liar (2014) »
« Stariji - Sunshine Superman (2014)

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Zeitgeist 2 – Addendum

Film se bavi društvenim sistemom baziranim na resursima i tehnologiji, a...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 90 zahtjeva u 0,464 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.