BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

Tito bez maske

Datum: 14.12.2011.  |  Kategorija / Rubrika: Ljudi, Biografski, Zivot

Govoreći o filmu, redatelj Jakov Sedlar rekao je kako se, bez obzira na postojanje drugih biografskih filmova o bivšem predsjedniku Jugoslavije Josipu Brozu, odlučio na 60 minutno prikazivanje života čovjeka koji je izazivao i izaziva kontroverze. – Uz mnoge poznate činjenice, dotaknuli smo i neke neugodne – pitanje Bleiburga, ali i neke manje poznate, kao primjerice i to da Tito nije volio Izrael – kazao je Sedlar. – Nakon Titove smrti Jugoslavija, za koju se borio 50 godina, nije uspjela trajati niti deset godina. Borio se svim dopuštenim i nedopuštenim sredstvima, žrtvujući stotine tisuća života. Tito još nije jasno opisana ličnost, kod običnih ljudi zadržale su se emocije prema njemu, podjednako osjećaji mržnje i ljubavi – rekao je Sedlar. U dokumentarnom filmu ‘Tito bez maske’ korištene su autentične snimke iz izraelskih, srbijanskih i njemačkih arhiva.

Trajanje dokumentarca: 60 min

DRUGA VERZIJA

Noviji - Put na Gvanatanamo »
« Stariji - Insajder – Kupoprodaja zdravlja

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Graham Hancock – Drevna Povijest

Opis: Graham Hancock je rođen u Edinburgu u Škotskoj. Djetinjstvo je...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 83 zahtjeva u 0,335 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.