BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

Nikola Tesla – Tunguska invazija

Datum: 24.02.2012.  |  Kategorija / Rubrika: Ljudi, Biografski, Zivot

Ruski dokumentarac (2008) sa titlovima
Režija: Vitalij Pravdivcev

tunguzija

Sunčanog jutra 30. juna 1908.godine Na velikom i gotovo ne naseljenom području izmedu Jeniseja i Lene dogodila se eksplozija. Eksplozija je sravnila i spalila oko 2 000 kvadratnih kilometara šume, bila je jačine kao 2000 atomskih bombi, koja je bačena nad Hirošimom. Vitalij Pravdicev – Pukovnik Raketno- kosmičke odbrane, doktor tehničkih nauka. U sovjetsko vrijeme, učestvovao je u tajnom radu za stvaranje vještačke inteligencije. Autor je i redatelj dokumentaraca: “Podvodni Duhovi”, “NLO: Potraga ispod vode”, ” NLO: podvodni vanzemljaci “,” Treći rajh Operacija NLO “, “Nikola Tesla Gospodar svijeta”, “Nikola Tesla Tunguska invazija”. “Mjesec tajna zona”, “Nacizam – okultne teorije Trećeg rajha”, “Tibetanska ekspedicija Trećeg rajha”, “Tri misterije okeana u potrazi za duhom”, itd. Nedavno je napisao knjigu.” Ova misteriozna ogledala.”

Noviji - Let’s Make Money (2008) »
« Stariji - A. Jones: Teroristicka oluja (TERROR STORM) HR

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
BBC: Tko je ubio Staljina

Pogledajte dokumentarni film sa titlovima online | Opis: Najspektakularnije od svih...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 83 zahtjeva u 0,759 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.