BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

Istine i lazi o hrani – Umirati da bi znali

Datum: 28.02.2013.  |  Kategorija / Rubrika: Ljudi, Biografski, Zivot, Te. Zavjere i Obmane

Istine i laži o hrani – Dokumentarni film “Umirati da bi znali” – Dokazi iza zdrave prehrane…

dying-to-have-known-imgOpis: Dokumentarni film “Umirati da bi znali” (Dying To Have Known) Stevea Kroschela govori o njegovom 52-dnevnom putovanju kako bi pronašao dokaze o učinkovitosti Gerson terapije – prirodne terapije protiv raka. Kroschel je putovao preko Atlantika i Tihog oceana, od New Yorka do San Diega i Aljaske, od Nizozemske i Meksika do Japana. Posjetio je klinike koje primjenjuju Gerson terapiju i intervjuirao brojne pacijente, znanstvenike, kirurge i nutricioniste koji svjedoče o djelotvornosti terapije u liječenju raka i drugih degenerativnih bolesti te iznio dokumentirane dokaze koji potvrđuju ovu teoriju. Gerson metoda je jedna vrsta detoksifikacijske dijete koja djeluje tako što potiče čiščenje tijela od toksičnih tvari, potiče metabolizam, jača imunološki sistem u tijelu i aktivira vlastitu sposobnost tijela da se samo izliječi.

Naziv originala: Dying To Have Known
Godina: 2006.
Redatelj: Steve Kroschel
Jezik: Engleski
Titlovi: Hrvatski
Linkovi: Blog | IMDb
Trajanje: 1h i 20min

DOKUMENTARNI FILM SA TITLOVIMA

Noviji - Pravo obrazovanje je zabranjeno »
« Stariji - Istrazivanje tehnologije Rimljana

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Nevidljivo Carstvo: Novi Svjetski Poredak

Invisible Empire: A New World Order Defined by Alex Jones je...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 90 zahtjeva u 0,695 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.