BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

David Icke – Cijepljenje

Datum: 21.11.2014.  |  Kategorija / Rubrika: Ljudi, Biografski, Zivot, Te. Zavjere i Obmane

David Icke – Opasnost nije gripa nego cjepivo

PRVI DOKUMENTARAC – Vrlo zanimljivo 28-minutno izlaganje David Ickea o umjetno stvorenoj svinjskoj gripi, opasnosti i štetnosti cjepiva, prisilnom cijepljenju, mikročipiranju i depopulaciji stanovništva.

David Icke o aspartamu i cjepivima

Cijepiti dijete ili ne? Kojim cjepivima? Ta se pitanja u posljednje vrijeme često mogu čuti u razgovorima mladih roditelja.

I dok jedni bez skepse i zadrške cijepe svoje dijete propisanim cjepivima po kalendaru cijepljenja, drugi tu zakonsku obvezu zaobilaze na sve načine. Sumnjaju u ispravnost cjepiva, povezuju ih s autizmom i teškim metalima.

Dino Stanin i Maja Draganić svoju kćer nisu cijepili do sada ni jednim propisanim cjepivom, a u dokumentarcu Tanje Kanceljak pratimo njihovu potragu za odgovorima. Svjesni su težine svoje odluke, ali za sada ne odustaju od nje.

Koristan prilog ovom dokumentarcu:

Intervju sa Dr. sc Lucijom Tomljenović

Lucija Tomljenović doktorirala je biokemiju i trenutno je postdoktorand na Medicinskom fakultetu Sveučilišta Britanska Kolumbija. Njezino istraživanje usredotočeno je na objašnjavanje mehanizama kojima cjepiva i njihovi adjuvansi (kemijski dodaci cjepivima) mogu izazvati neurološke i autoimune bolesti. Također radi na razvijanju novih protokola temeljenih na biomarkerima koji bi omogućili utvrđivanje moguće povezanosti ozbiljnih, štetnih pojava nakon cijepljenja sa samim cijepljenjem. Njezin rad na sigurnosti cjepiva bio je objavljen u vrlo utjecajnim medicinskim časopisima uključujući Annals of Medicine, Journal of Internal Medicine, JAMA, Current Pharmaceutical Design, Current Medicinal Chemistry, Vaccine and Lupus. Tomljenović je i stručni recenzent za Vaccine, Journal of Inorganic Biochemistry, Lupus and Surgical Neurology International.

cijepljenje-djece

Posljednja velika studija potvrđuje saznanja drugih nezavisnih studijskih istraživanja koja su uspoređivala zdravlje kod cijepljene i ne cijepljene djece. Naime, sve te studije su pokazale da cijepljena djeca imaju dva do pet puta više dječjih bolesti i alergija od necijepljene djece.

Ovo veliko istraživanje pokrenuo je istraživač Andrea Bachmair te je ono još uvijek u tijeku. U istraživanje je uključio 11.000 ispitanika, uglavnom iz SAD-a , dok su sve druge studije provodile anketiranje manjih skupina obitelji. Fokus za sve studije bio je uglavnom na dječjim bolestima.

Ipak, rezultati su bili slični. Naravno, niti jedno od istraživanja nisu objavili mediji, niti su ona financirana od strane Svjetske zdravstvene organizacije ili bilo koje nacionalne ili međunarodne agencije zdravstvene ili medicinske struke. Oni se ne usuđuju objektivno usporediti zdravlje necijepljene i cijepljene djece.

Dramatične posljedice koje cjepivo može izazvati nikada nisu bile u središtu pozornosti jer jako malo ljudi prijavljuje takve probleme. Zapostavljanje tog problema najčešće se događa zbog toga što je to složen sustav koji treba stručne liječnike, zbog toga što većina roditelja ne zna gotovo ništa o tome, ali i zbog toga što se samo reakcije nastale odmah nakon cijepljenja uzimaju u obzir, odnosno pripisuju cjepivu. Prema tome, čak većina strašnih nuspojava se prešuti, a dugoročne negativne zdravstvene posljedice koje proizlaze iz cjepiva uopće se ne smatraju relevantnima.

Dječje bolesti na kojima je bio naglasak u dosadašnjim istraživanjima su uključivale astmu, kronični bronhitis, alergije, upale uha, dijabetis, poremećaje spavanja, disleksiju, migrene, hiperaktivnost, epilepsiju, depresiju i sporiji razvoj govora i motorike.

1992. godine, skupina istraživača s Novog Zelanda anketirala je 245 obitelji s ukupno 495 djece. Djeca su podijeljena na 226 onih koji su bili cijepljeni i 269 onih koji nisu bili cijepljeni s tim da je 81 obitelj imala i cijepljenu i necijepljenu djecu. Razlike su bile dramatične. Naime, kod necijepljene djece uočena je daleko manja učestalost dječjih bolesti, nego što je to bio slučaj kod cijepljene djece.. više..

Youtube, David Icke, NSP portal, Dokumentarci
http://2012-transformacijasvijesti.com

STRATEGIJA – ŠTO UČINITI AKO NE ŽELIMO CIJEPITI DJECU:
http://zvono-istine.org/strategija-sto-uciniti-ako-ne-zelimo-cijepiti-djecu-i-kako/

http://oppthrvatska.wordpress.com/

Noviji - Covjek od slame – STRAWMAN (VIDEO) »
« Stariji - GMO

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Salinger (2013)

Dokumentarni film o životu Salingera, povučenog pisca romana “Lovac u žitu”.

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 81 zahtjeva u 1,017 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.