BESPLATNI TITLOVANI I SINKRONIZIRANI DOKUMENTARCI ONLINE!

VAŽNO OBAVJEŠTENJE: VIDEO SADRŽAJ NE NALAZI SE NA NAŠEM SERVERU NEGO JE UGRAĐEN (ENG. EMBEDDED) SA DRUGIH VIDEO SERVISA GDJE PROLAZI PROVJERU.

Ciscenje od dima: Znanost o kanabisu

Datum: 21.07.2016.  |  Kategorija / Rubrika: Ljudi, Biografski, Zivot, Priroda / Zemlja, Te. Zavjere i Obmane, Znanstveni doku.

Marihuana-lijeci-rakU cijeloj povijesti ljudskog roda nije zabilježena niti jedna smrt koja bi se mogla pripisati kanabisu. Naše društvo kažnjava konoplju ali dozvoljava uporabu ubojica: duhana i alkohola.

Zaista je nevjerojatno na koliko bolesti marihuana djeluje pozitivno. Marihuana nije zlo niti je opasna droga. Biljka je koja svojom konzumacijom ima puno korisnih učinaka, te nije samo za rekreacijsku upotrebu. Može biti i lijek. Znate li da mnogi farmaceutski pripravci imaju THC kao sastojak. THC (tetrahidrokanabinoid) je aktivna supstanca marihuane. No kada je upakirana u bočicu i skupo naplaćena onda je legalna. Kada je zapalite ili pojedete onda je ilegalna.

Kažu da je kanabis opasan. Jeste, kanabis je opasan i velika prijetnja naftnim kompanijama, alkoholnoj i duhanskoj industriji, te velikom broju farmaceutskih korporacija koje proizvode lijekove.

SPECIJALNO ZA SKEPTIKE! – VIŠE OD 100 ZNANSTVENIH STUDIJA POTVRĐUJU: KANABIS UNIŠTAVA RAK

Izvor videa: Youtube

Transformafija svijesti, Dokumentarni filmovi

Noviji - Ancient Aliens Debunked (2012) »
« Stariji - Nikola Tesla: Najveci um svih vremena

POGLEDAJTE DOKUMENTARAC:
Gepardska braca po krvi

Dokumentarni film prati život troje geparda. Na ravnicama "Botswane", grupa braće...

Close
Najbolji Besplatni Dokumentarci Online - DokumentarniFilmovi.NET  |  Sva prava pridržana. ©2020.  |  DMCA - Disclaimer / Uvjeti korištenja / Kontakt
Obrađeno je 80 zahtjeva u 0,340 sekundi.
Disclaimer: Sajt DokumentarniFilmovi.NET ne hosta video sadržaj koji se nalazi na stranici te stoga administratori i posjetitelji ne snose odgovornost za besplatno pregledavanje embedanih videa.